Onderhoud CV ketel


Veilig, zuinig, en onbezorgd stoken

Met een onderhoudscontract van Sven Warmtetechniek B.V. blijft uw CV ketel in topconditie. Wanneer uw CV ketel regelmatig wordt onderhouden is er minder kans op storingen, gaat uw ketel langer mee en blijft hij zuinig werken. Geen of slecht onderhoud verhoogt de kans op de uitstoot van koolmonoxide!


Jaarlijks onderhoud

Zoals vele ketelfabrikanten voorschrijven voeren wij jaarlijks een onderhoud/controlebeurt uit. Naast het reinigen van essentiële onderdelen voeren we metingen uit om de gasdichtheid te garanderen, en de verbranding optimaal te houden. Hiermee wordt de (brand)veiligheid verhoogt, en voorkomt u storingen. 

Buiten de CV ketel voeren wij tevens een inspectie aan het rookgasafvoersysteem en randapparatuur uit.

Uiteraard kunt bij ons ook terecht voor onderhoud aan uw boiler en geiser.

Met een goed onderhouden CV ketel bespaart u op stookkosten, dit kan oplopen tot wel 10% per jaar! Door vermindering van co2 en optimale verbranding is het beter voor het milieu.


Service 

Wij nemen jaarlijks contact op voor een afspraak voor onderhoud.

Klachten gemeld voor 17:00 uur verhelpen wij dezelfde dag. Wij zijn het gehele jaar, dagelijks, tot 21:00 uur bereikbaar voor “koude” en warmwater storingen of andere spoedeisende klachten aan uw CV installatie.


Kosten

U heeft bij ons al een onderhoudscontract voor € 119,50 per jaar*.                       

          

Optioneel is het reinigen van de mechanische ventilatiebox voor slechts € 22,00. * regio gebonden, facturering per jaar.

 

 

  Terug naar Home