Review SvenWarmteTechniek

45 berichten op 3 pagina's
Saskia K
19-04-18 14:04:45
Firma houdt zich keurig aan de gemaakte afspraken. Geen slappe verkooppraatjes, nuchtere jongens. Nieuwe ketel netjes geplaatst en ingeregeld. Mannen hebben netjes gewerkt, ze moesten nog even op zoek naar een (klein) gaslek in de woning anders mag er niet worden opgeleverd, maar ook dat is (met een kleine bijbetaling voor het meerwerk) goed verholpen. Ze namen ook de administratie voor de cashback-regeling bij Vaillant (geld keurig gestort op rekening). Ben dus zeer tevreden over dit bedrijf, ook omdat ze goed de veiligheidsvoorschrifte­n in de gaten houden. Aanrader wat ons betreft!
Edwin van der Graaff
19-03-18 19:28:25
Al een jaar of 15 een tevrede klant.
Vandaag eind van de middag had ik geen warm water meer.
Gebeld en binnen 10 minuten stond er een monteur voor de deur.
Snel en vakkundig het probleem verholpen.
Top gedaan!
Theo van Geffen
11-01-18 12:42:42
ik heb het Honeywell Evo home systeem laten plaatsen door de mannen van Sven Warmtetechniek..Het systeem regelt iedere ruimte temperatuur onafhankelijk van de thermostaat die in de woonkamer hangt. Het is geen goedkoop systeem maar maakt wel een einde aan het feit dat de thermostaat in de woonkamer alles bepaalt qua.temperatuur.Het was "alles aan,alles uit"Dit systeem heeft onafhankelijke thermostaatknoppen per radiator die je via de regelunit instelt of met de app.op je telefoon.Werkt perfect.
Sven heeft weer een puik stukje werk afgeleverd.­Installatie,­montage en een duidelijke uitleg gegeven.
Die jongens snappen het.
Paola Riet s babyhoek
11-01-18 09:32:35
Al dertig jaar klant, super bedrijf! Maar de kracht van het bedrijf zijn de mensen die er achter staan. Laten je nooit in de steek.En als ondernemer heb je goede dienstverleners nodig.En daarnaast hebben ze super personeel.Gisteren heef zo n kanjer weer gezorgd dat het weer lekker warm in mijn bedrijf is.
Grote klassen, zou Sven aan iedereen aanbevelen.
John en Mary Rietveld
16-11-17 16:13:52
Wij hadden een nieuwe ketel besteld en deze zou 1-12-2017 geplaatst worden, de oude ketel gaf echter voor die tijd compleet de geest. Op 15-11-2017 hebben wij het probleem verteld, dezelfde middag kon de nieuwe ketel geïnstalleerd worden uitmuntende service. De monteurs hebben uitstekend werk afgeleverd, echte vakmensen met liefde voor hun vak. Wij kunnen weer douchen en zitten er weer warmpjes bij.
de Jonge
11-11-17 11:28:38
In vervolg op de eerdere reparaties nu nieuwe combi-ketel laten plaatsen. Eigenlijk eerst later, maar oude ketel viel steeds weer uit (ouderdom), dus weekje vervroegd. Krappe ruimte, maar keurig werk afgeleverd. We zitten er weer warmpjes bij. Heerlijk gevoel en complimenten aan de twee monteurs. Hard gewerkt en netjes opgeruimd. Complimenten.
M. Van der velden
07-11-17 07:29:24
Jongens Top Klasse.
Ik had een afspraak voor de 1e onderhoudsinspectie. Echter bleek al vrij snel dat de boel niet veiling was er een nieuwe cv moest komen. Van een 1e mogelijkheid op 20november toch wat geschoven en maar direct aangepakt. Na een kleine bug op Zaterdag in de thermostaat die ook weer heel snel en netjes was opgelost zit ik er nu weer warmpjes en veiling bij.

Jongens bedankt voor de goeie service!
de Jonge
03-11-17 10:09:11
Gisteravond storing aan de C.V. ketel (combi met warm water). Sven gebeld en gelijk gekomen. Bepaalde klep bleef hangen. Reparatie uitgevoerd. Na 15 minuten ketel wederom in storing.
Opnieuw gebeld en meteen gekomen. Nu bleek thermo koppel stuk. Opnieuw gerepareerd. Na uurtje belde monteur om te vragen of alles in orde was. Prima service. Gelijk afspraak gemaakt voor vervanging van 19 jaar oude ketel. Zijn al heel lang klant bij Sven met onderhoudscontract en altijd tot volle tevredenheid. Zijn in verleden zelfs op Kerstavond geholpen door via telefonisch contact ketel zelf weer aan de praat te krijgen.
B moree
30-10-17 21:50:48
Een jaar geleden een nieuwe ketel laten installeren, deze werkt naar volle tevredenheid. Enige tijd na de installatie hadden we tijdens het warmwatertappen last van bonkende (warmwater) leidingen en in de keuken ging de warmwaterkraan spontaan water geven. Zelf dachten we dat het aan de "nieuwe" ketel te wijten was. Sven gebeld en probleem uitgelegd en hebben de installatie gecontroleerd en kwamen tot de conclusie dat de oorzaak in de keukenkraan gezocht moest worden. Op hun advies de keukenkraan vervangen door een nieuwe en het probleem is 100% opgelost!
SVEN hartelijk dank voor deze zeer gewaardeerde goede en ook nog eens gratis SERVICE.
Monique van den Tol
19-10-17 10:18:38
Gisteren door Sven Installatietechniek nieuwe CV-ketel ( Valliant Eco-Tech ) laten plaatsen en tevens nog wat andere werkzaamheden laten verrichten. Echt goed werk verricht door Ed en Bjorn, vakmensen en werken zeer netjes ! Ketel zo stil...heerlijk.
In het vervolg ook onderhoud door Sven, geeft gerust gevoel en
betrouwbaar. Bedankt allemaal voor de goede service !
Conny Nieuwenhuizen
05-10-17 14:51:37
Er was bij ons een gaslek ontdekt, beetje paniek. Sven gebeld, die kwamen gelijk kijken. Zijn een paar uur bezig geweest. Hebben het
gelukkig opgelost. Hele vakkundige mensen en zeer gezellig.
Zijn al jaren klant bij Sven.
Ineke Baris
07-09-17 13:28:07
Vandaag de oude cv ketel laten vervangen door nieuwe Vaillant eco tec plus ketel met gelijk nieuwe thermostaat, vakkundig, netjes en snel geplaatst. Ben er heel blij mee, bedankt ! Ben al jaren erg tevreden met
Svenwarmtetechniek voor het onderhoud van de cv ketel!
E Hoogerwerf
11-05-17 21:34:19
Svenwarmte heeft bij ons de cv ketel en de dakventilator vervangen en tevens een Evohome systeem geinstalleerd (aanrader).

Allemaal netjes geinstalleerd en geheel volgens afspraak. Het zijn vakmensen
j boender
15-03-17 19:59:27
vandaag nieuwe radiatoren geplaatst, geweldig, alles klopt ,alles volgens afspraak ,keurig personeel, nette prijs ,echt toppie!! Dus mensen nieuwe verwarming bestellen ,Sven bellen.
Henk Roelfs
12-01-17 19:58:57
Ls,
De monteur is eerst 2 uur bezig geweest om de oude ketel tot leven te brengen, maar helaas. Daarna gelijk actie ondernomen om een nieuwe Ketel te regelen. Super service en perfect gemonteerd.
Mannen bedankt.
C.M. Blom-Aben
15-11-16 15:25:51
14 nov.2016 is mijn oude c.v.ketel vervangen door een Vaillant eco TEC plus.Dat ziet er allemaal veel beter uit dan 13 geleden toen ik mijn appartement kocht. Keurig vernieuwd allemaal zoals het hoort te zijn, De monteurs hebben netjes gewerkt! En.......ze zijn ook nog gezellig , ook op de maandagochtend !!
Joop van Opstal
09-11-16 14:05:25
Nieuwe ketel Vailiant laten plaatsen. Uitstekend gedaan. Niet anders gewend na ruim 20 jaar als klant. We hadden alleen pech dat we de ketel een maand te vroeg hebben laten plaatsen anders hadden we nog 100 euro voordeel gehad via Vailliant cashback aanbieding.
C. Dahmen
14-10-16 18:37:32
Mijn oude CV ketel, van bijna 21 jaar oud laten vervangen door een Vaillant eco TEC plus na een eerlijk en goed advies van Sven. De montage is vakkundig en netjes zonder rommel uitgevoerd. Deze monteurs weten waar ze mee bezig zijn. Ook de uitleg/bediening over de geleverde (Vaillant CV ketel en bijbehorende thermostaat calor Matic 350) was dik in orde. Ze regelde zelfs ook de garantiekaart en ook de pay-back van €100 bij Vaillant.
Dit bedrijf is een topper dus echt aan te bevelen.
C Thijse
10-10-16 16:39:32
Nieuwe C. V Ketel + nieuwe centraal afzuiging laten plaatsen.Mijn compliemete voor de monteurs die heel goed werk hebben gedaan en voor de geleverde service .Zeker een aanrader.
+
Charles van Orlé
23-05-16 11:56:48
Door Sven hebben wij het EVO-Home systeem van Honeywell laten installeren op 7 verwarmingselementen. Een centrale bedieningseenheid in de huiskamer en een interface bij de cv-ketel. De installateur werkte rustig en gestructureerd en legde goed uit hoe het werkte. Alle aansluitingen zien er netjes uit en alles werkt in een keer goed. Prima en vakkundig werk!
Tonen: 5  10   20